Serviciile Noastre

Cautam soluţii pentru a ajuta clienţii sa se diferenţieze pe piata, de aceea, investim constant in tehnologie pentru a satisface cerinţele actuale ale pietei


FALTUIRE

Îndoirea colilor de hârtie în diverse moduri (simplu, dublu paralel, în cruce, armonic), respectând o anumită ordine de succesiune a fețelor. Se recomandă pentru suporturi cu gramaje cuprinse între70 g/mp și 170 g/mp. Fălţuirea se folosește la realizarea de pliante, reviste, hărţi, etc.

BIGUIRE

Deformarea mecanică a suprafetei suportului in scopul plierii ulterioare a acestuia, se recomandă pentru suporturi cu gramaje peste 150gr/mp. Biguirea se folosește la realizarea de pliante, mape, cutii, cataloage, coperţi de carte, etc.


BROSARE

Realizarea unei cărți prin atașarea coperții la blocul de carte adunat în prealabil. Broșarea automată se realizează cu termoclei pe mașini de broșat, iar broșarea manuală se face cu aracet. Procesul de broșare este utilizat, în special pentru cărți, cataloage, reviste, agende, etc.

CASERARE

Cașerarea este procedeul prin care o imagine imprimată pe un suport (de obicei din hârtie) se fixează pe un carton cu o grosime minim de 1mm prin intermediul unui adeziv lichid. Se poate executa manual sau cu ajutorul unor utilaje specializate în vederea realizării de coperţi pentru agende, cutii, etichete, etc.


SPIRALARE

Tip de legare a unui material printat, când un fir metalic sau de plastic este spiralat printr-o serie de orificii create de-a lungul materialului printat. Operaţie folosită la realizarea de calendare, agende, cataloage, bloc-notesuri, etc.

STANTARE

Operațiunea de decupare din coala de hârtie a unui produs cu un contur oarecare în vederea realizării de etichete, cutii, hangere, pungi, pliante,plicuri, etc.


INSERIERE

Numerotarea succesivă a unor formulare, cu posibilitatea de repetare a numărului pe mai multe exemplare sau în locuri diferite pe coala de hârtie. Procesul de înseriere este utilizat, in special pentru formulare tipizate, bilete de călătorie, de intrare sau de tombolă.

EMBOSARE

Operațiunea de deformare mecanică a suportului, pentru a scoate în relief anumite elemente de design Embosarea este folosită în special pentru aplicarea unei sigle sau a unui text în relief pe mape,agende, cataloage, cărţi de vizită, cutii, invitaţii, diplome, etichete, etc.


LACUIREA

Pentru a conferi un aspect plăcut materialului tipărit, se recomandă lăcuirea cu lacuri de protecţie. Lac UV - poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea selectivă se face serigrafic, motiv pentru care se vor evita liniile mai subţiri de 1 mm. Lac offset mat - lucrările tiparite capată un aspect mat şi sunt rezistente la zgâriere. Lac offset lucios - conferă luciu şi protecţie tipăriturilor, acestea devin mai rezistente la zgâriere.

INFOLIERE LUCIOASA/MATA

Plastifierea sau infolierea este operațiunea de acoperire pe o față sau pe ambele fețe cu un strat de folie de plastic, se recomandă pe suporturi cu gramaje mai mari de 150gr/mp. Se poate realiza cu folie mată sau lucioasă majoritatea produselor tipărite: mape, pliante, cataloage ,coperţi de carte, etichete, cutii, cărţi de vizită, afişe, felicitări, etc.


FOLIO

Este metoda de depunere in relief negativ a unei folii colorate, in general argintie sau aurie pe materialele tiparite: mape,agende, cataloage, cărţi de vizită, cutii, invitaţii, diplome, etichete, etc.

SERVICII PROOFING

Probă de tipar realizată digital care are menirea de a simula cât mai aproape rezultatul imprimării offset. Se realizează cu ajutorul unui software specializat pe echipamente specializate.

Servicii de Grafica: pre-press, creatie publicitara, DTP, prelucrare imagine, tehnoredactare, separaţie de culoare; Editura: editarea de carti si publicatii periodice; Tipar: tipar digital, tipar offset, copiere, listare alb/negru si color;

Intra in contact cu noi


Sediu Central: Str. Divizia 9 Cavalerie 64 | Tel: +40 722.328.672

Contacteaza-ne